Honestly, you should fade away.


She's the only person in the whole universe who can make me happy.


Busigt.




(tumblr)

Volym, ni kommer inte kunna sitta stilla.



Tomorrow or never.



ZOMBIES EVERYWHERE! WATCH OUT!


Känsla: Självmordsbenägen



I find it kind of funny, I find it kind of sad.


Dialog.



-Ursäkta, skulle jag kunna komma förbi här?
-Nä.
Tystnad.
-Du får be den äldre damen här bredvid att flytta på sig istället. Eller juste.. du kanske inte kan prata med den där ringen du har i käften?



Jag tror vi flyr rakt in i solen.



Sadness is my boyfriend






Oh, sadness I'm your girl.


Sid Vicious.


Sid Vicious.

Jag kom plötsligt att tänka på boken "Inte som andra döttrar" som jag en gång i tiden fick låna utav en vän. Boken är skriven av Deborah Spungen, Nancy Spungens troliga mor.

I "Inte som andra döttrar" får man följa Nancy Spungens tragiska och traumatiska liv från början till slut. I början, under Nancys barndom och uppväxt beskrivs Nancys svåra diagnoser av både dyselexi och någon form av ADHD när hon visar sig vara ett kolikbarn av ej tidigare beskådat slag. Åren går och efter flera omplaceringar och vad som skulle kunna betraktas som fruktansvärt svår barndom växer Nancy upp och med åren riktar sig Nancy mer och mer in i punkens värld. 

Nancy kommer in på "farligare och farligare" spår och börjar umgås med sånna som hon ansåg var som "henne". Nancy blir punk-influerad.
Min teori är att eftersom att Nancy redan som barn var så pass svårförstådd då, mådde bättre i sånna bekantskapskretsar där hon inte helt och hållet behövde tänkta efter eller kanske stava rätt. Punk-livet var bara att leva efter sina egna regler och se till att må bra medan. 
Dock började Nancys liv spåra med att åren går..
Ett liv innehållandes både droger sex och rock n' roll tog sin start. Därimellan någonstans träffar Nancy Sex Pistols bassisten, Sid Vicious, som Nancy nästan direkt inleder någon sorts såkallat förhållande och hinner då med följa rockstjärnans karriär uppåt med både mot och framgångar. 

År 1978 hittas Nancy död med ett knivstick i magen, under ett tvättställ på Chelsea Hotel, rum 100. Nancy hittas av Sid själv som under natten däckat pga. droger utav olika slag, och därför säger sig därför förtvivlat att han inte kan minnas vad som hänt Nancy.
Nancys knivstick i magen sägs ha varit gjorda utav en 18 cm lång jaktkniv, en precis likadan som Nancy köpt åt Sid på en marknad i Times Square dagen innan. Sid blir gripen direkt på plats och förblir misstänkt men släpps sedan mot borgen men dör några månader senare utav en heroinöverdos, 1979.









Bildkälla: tumblr, google
(skriver detta 00:50, ni får ursäkta konstigt formulerade meningar osv.)


Payback, execution, killing time


But you never let me fall
Push my back against the wall
Every time you call
You get so emotional
Oh, I'm freakin' out


Hey hey
The way you spin me around
You make me dizzy when you play me
Like a kid with a crown





23:16



Är det tillåtet att lägga upp en bild på sig själv i långkalsonger?


Frihet.

Detta är då alltså min frihetsbild. Text till saknas dock.
Tillkommer senare

RSS 2.0